Uređenje poslovnog prostora 27 m2 za tim programera

Featured image
Nedavno nam je stigao upit za savet o uređenju malog poslovnog prostora, od 27 metara kvadratnih, koji bi odgovarao potrebama firme koja se bavi programiranjem. U nastavku pročitajte kako je glasilo pitanje, i šta je naš stručni tim predložio.

Pitanje

"Poštovani, imamo nekih 27 kvadrata poslovnog prostora koji se mora preurediti. Mi smo mala firma u razvoju i bavimo se programiranjem. Želeli smo da to uradimo sami i naravno uz Vašu stručnu pomoć ako je moguće. Već imamo neke favorite u kancelarijskom nameštaju i stolicama ali čekamo Vašu preporuku. Hvala Vam unapred, Stefan Dukić( web developer)"

Odgovor stručnjaka

Dragi Stefane, obzirom na Vaše poslovno usmerenje gde je potrebno da imate kvalitetnu podršku prilikom sedenja i svetlo koje otvara prostor, savetujemo Vam opremanje kancelarije prema skandinavskom modelu uređenja prostora. Skandinavske zemlje su svoju prirodu ukrotile tako što su prostor oplemenile svetlim bojama i svetlost je primarna u opremanju kancelarijskog prostora. Za pravilno i višesatno sedenje pored kompjutera najbolje su se pokazale naše ergonomske stolice, pogledajte na našem sajtu - M290, M294, M295, M298. Što se tiče radnih stolova, u mogućnosti smo da Vam izađemo u susret za dimenziju i boju koju budete želeli. Savetujemo Vam izbor kancelarijskih stolova koji su podesivi po visini tako da se u svakom momentu radna površina prilagođava Vama a ne Vi njoj. Prostor za odlaganje zavisi od papirologije koju posedujete ali svakako ćemo boje i dimenzije uklopiti sa radnim stolovima i ostalim enterijerom. Naravno završna dekoracija neka bude totalni kontrast od boje koja je primarna, tako ćete uvek imati tačku koja će Vam dodatno obezbediti fokus kada Vam zatreba. Nadamo se da smo Vam bar imalo pomogli. Slobodno se javite ako i dalje imate nedoumice oko opremanja i kancelarijskog nameštaja. Srdačan pozdrav, Modrulj Tim