Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

Servis i rezervni delovi kancelarijskih stolica i nameštaja

Kancelarijske stolice zahtevaju održavanje i brigu. Ipak, dobro je znati da nema potrebe da kupujete drugu stolicu ukoliko se neki njen deo polomi. Mi vršimo uslugu servis kancelarijskih stolica, fotelja i nameštaja, kako biste stari ili polomljeni deo, zamenili novim i produžili vek svog kancelarijskog nameštaja.

Svaka popravka kancelarijskih stolica, fotelji i nameštaja može se obaviti kod nas, ili u Vašem domu, u zavisnosti od dogovora i Vaših potreba. Popravka stolica se vrši kvalitetno i temeljno, kako bi vaš nameštaj ponovo bio nov i spreman za dugogodišnju upotrebu.

Rezervni delovi

Kada dođe do kvara na nameštaju, dostupnost rezervnih delova koje proizvođač nudi je važan faktor. Mi nudimo dostpunost svih rezevnih delova kada su u pitanju kancelarijske stolice ili kozmetičarsko / frizerske stolice.

U našoj ponudi se mogu naći sledeći rezervni delovi za stolice, a možete pogledati i cenovnik rezervnih delova.

Veoma je važno zanti da svaki važan deo stolice može da se zameni, što je mnogo ispatlivije od kupovine potpuno nove kancelarijske stolice. Ukoliko se desi da točkić na stolici, usled njenog pada, otpadne, nepohodno je da postoji mogućnost da nađete potpuno isti točkić.

Mi nudimo rezervne delove koji su, kao i originalni delovi, visokog kvaliteta, otpornosti i dugotrajnosti. Ukoliko se kvar dogodi za vreme garancije, nove delove ćete dobiti u najkraćem roku. Ako se kvar dogodi nakon isteka garancije, rezervne delove možete kupiti kod nas, a mi ćemo obezbediti najkvalitetniju zamenu u maksimalno kratkom roku.

Servis, popravka i održavanje frizersko / kozmetičkih stolica

Frizersko / kozmetičke stolice su nameštaj koji se veoma često upotrebljava. Čak i kada kupite visoko kvalitetnu stolicu, posle dužeg vremena i korišćenja ona se može pohabati, a njen mehanizam može oslabiti. S obzirom na to da su ove stolice skupe, nije ekonomično kupovati novu svaki put kada se neki deo pokvari.

Mi vršimo uslugu servisiranja vaših frizersko / kozmetičkih stolica, a servis stolica obavljamo u dogovru sa Vama, na lokaciji na kojoj se nalazite ili u našim prostorijama. Obezbeđujemo kvalitetnu i brzu uslugu, koja će produžiti životni vek Vaše stolice za salon, i sačuvati Vas nepotrebnih troškova.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da posetite servis, pozovite jedan od narednih brojeva, jer je najava obavezna:

  • Beograd: Velikohočka 35, Borča, 066 / 065-307;
  • Novi Sad: Preradovićeva 59, Petrovaradin, 064 / 446-9-925.