Rad od kuće, opremanje doma i novi trendovi

Featured image
Rad od kuće, opremanje doma i novi trendovi: Ima li sve ovo zajedno nekog smisla? Do pre par godina rad od kuće bio je rezervisan za ljude koji se uglavnom bave programiranjem. Microsoft je među prvim kompanijama koja je svoje uposlene poslala na rad od kuće. Međutim danas, nakon godinu dana od pojave korona virusa imamo situaciju da više od 30% ljudi svoj posao obavlja od kuće. Šta ovo sve znači?

Opremanje doma

Ako radite od kuće znate na koje sve nepredviđene okolnosti niste bili spremni. Buka, deca, gosti, neudobna stolica, nedovoljno prostora,... Sve ovo morate dovesti u red kako bi se vaš rad zaista i mogao smatrati radom. Ako ste kao i većina počeli ste prvo od sređivanja prostora. Potreban vam je prostor i na osnovu prostora koga posedujete određene kancelarijske stvarčice. Ovde spada kancelarijski ili radni sto kancelarijska stolica, polica ili pregrada. Naravno ako je vaš prostor ograničen biraćete nameštaj izrađen po meri. A i ako imate dovoljno prostora najbolje je da vaš nameštaj uradite po meri vašeg doma. U ovom slučaju možete birati boju, stil, dimanzije. Potpuno uklapanje u vaš dosadašnji enterijer. A i naravno nameštaj koji je urađen po meri može da se uklapa u sve vaše zamisli. Kada ste rešili nameštaj na red dolazi stolica. Naravno vaše stolice u trpezariji su suviše neudobne za dugotrajno sedenje. Birajte najbolje stolicu ergonomskih osobina. Iz razloga potrebe i sve većih upita za kompjuterske stolice, mi smo ponudili primamljivu akciju. Sada na akciji možete kupiti stolicu sa i do 10 godina garancije.

Trendovi u  opremanju

Možda ste primetili kako sve više nameštaj ima multifunkcionalnu upotrebu. Tako da garniture iz naše ponude mogu lako da ukrase i vaše dnevne prostorije. opremanje doma Klub nameštaj je sada rezervisan i za poslovne prostore, restorane i vaše domove. Nameštaj je kao što vidite počeo takođe da se prilagođava nametnutoj situacii. Ovaj podatak je zapravo dobar, i na ovaj način mi uvek nudiimo nove modele. Ono što je sada najvažnija stavka jeste zdravstveni aspekt. Naravno ergonomske stolice će vam u mnogome olakšati rad, otkloniti bol i dati vam elan i produktivnost. Ali imajte na umu da smo sada više nego ikad u zatvorenom prostoru. Većina nas sada mnogo više vremena provodi  u zatvorenim prostorijama. Na ovaj način mi povećavamo rizik za respiratorne infekcije. aera max dx95 Tako smo mi u mogućnosti da vam ponudimo i tu rešenje. Prečišćavači vazduha koje mi nudimo jesu pouzdano rešenje u ovom vremenu, moramo napomenuti da su bolnički testirani. Ono što je bitno jeste da nude garanciju, pouzdanost i kvalitet. Uvek možete videti sve naše ponude ovakvog tipa u opciji dodatna oprema i dodaci. Kao što možete primetiti trend u opremanju doma je totalno podređen zdravlju. Ako smo kod zdravlja onda dolazimo do stla koji se savetuje prilikom uređenja doma. Naravno ovde i dalje prednjači minimalistički stil opremanja.

Enterijer Modrulj

enterijer modrulj Ono što je već dve do tri godine primat u opremanju jeste komfor. Komfor je sa sobom povukao skandinavski stil koji se vešto uklopio sa minimalizmom. Note u opremanju koje dominiraju jesu sive nijanse i zamljani tonovi. Isto tako nameštaj od drveta koji se uklapa uz klub garniture u crvenoj ili braon boji. Minimalizam je u 2020-toj godini ponovo doživeo svoj vrhunac i popularnost. Razlog za ovo je komfor i prostranost koju nudi prilikom opremanja. Naravno ako uzmemo minimalistički dizajn nameštaja u obzir dolazimo i do lakog održavanja prostora. Trend koji je sada opšte prihvaćen u svetu je trend koji nudi celokupno opremljen prostor. I on je naravno uređen minimalističkim stilom. Na ovaj način vi dozvoljavate strujanje vazduha kroz životni ili poslovni prostor i naravno lako održavate podove i radne površine. Iz ovog razloga prednjači nameštaj izrađen po meri i multipraktičan nameštaj. Tada vi u vašem prosotoru imate sve što vam je potrebno za rad i življenje, a u isto vreme čuvate zdravlje vas i vaših ukućana. Naravno kada na sve to to dodamo inovativne aparate za prečišćavaje vazduha dobijamo sigurnu i komfornu zonu živnljenja.