Opremanje doma: Inovativni trendovi u uređenju

Featured image
Opremanje doma za svakog od nas predstavlja izvestan izazov. Najbitnije od svega jeste- Postići sklad. Nije svaki raspored nameštaja za svaki dom. Niti je svaki nameštaj predodređen da se uklapa u svaki dom.

Uređenje enterijera Modrulj

sofa modrulj Kada se radi o bojama koje dominiraju u enterijerima mnogih domova tu smo kod zemljanih boja i sivih tonova. Boja koja se sada vratila ponovo u modu je zelena boja i tamno plava. "Navy" stil je 2019. godine bio jedan od vodećih trendova prilikom opremanja doma. Sada se taj stil kroz tamno plavu ponovo vraća na velika vrata. Siva boja i zemljane boje nam dolaze iz minimalističkog dela, siva takođe jeste elementarni i sastavni deo skandinavskog dizajna. Ono što je najbitnije da određeni tonovi reflektuju više svetlosti. Tako da je vaš dom uvek osvtljen i zrači. Prilikom opremanja doma imajte u vidu da možemo svaku vašu želju ispoštovati. U ponudi su vam razne boje, metarijali i dezeni. Isto tako u ponudi vam je izrada nameštaja po meri. Kada smo kod nameštaja moramo pomenuti trend svetlijih nijansi. Svetlije nijanse drveta su od ove godine ponovo u modI. Razlog za to jeste takođe svetlost i refleksija. Zagasiti tonovi su sada potpali u drugi plan.

Opremanje prostora

Opremanje doma se sada ne razlikuje puno od opremanja kancelarija. Naravno dom treba da izbegne uniformisanost i da teži više ležernijem stilu. Međutim sada su u ponudi multifunkcionalni komadi nameštaja i fotelja. klub stolica Stolice koje se mogu koristiti za više namena postale su više nego popularne. Tako da pojedine komade stolica možete videti u restoranima, kancelarijskim lobijima, trpezarijama ili dnevnim sobama. Jedino po čemu će se razlikovati jeste boja. Boje su zapravo te koje pojedine modele stolica transformišu da izgledaju sasvim drugačije u zavisnosti od prostora gde se nalaze. fotelje Isto tako ovi primeri mogu da posluže i kada se radi o nameštaju. Identičan model sofe, fotelje ili troseda može se naći u raznim prosotrima. Sve je u boji i postavci samog ambijenta. Takođe bitna stavka jeste osvetljenje koje može u većem procentu da doda na samom akcentu enterijera. Naš savet je da tamnije tonove koristite za poslovne prosotre, dok za kućno opremanje koristite vedrije. Međutim isto tako možete kombinovati boje nameštaja, stolica i zidova sa osvetljenjem i postavkom u samom prostoru. Na ovaj način isto tako možete lepo opremiti svoj prosotor. Verovali ili ne u velikoj meri zavisi sam raspored nameštaja u kući ili u stanu.

Boje za opremanje stana i doma

Ono što je mnogim našim klijentima važno prilikom kupovine jeste- boja. Koje su to boje koje su pogodne za određene prosotrije? Prema trendu i samoj kupovini možemo reći ovo: U dnevnom boravku najviše dominiraju pastelne boje i zemljani tonovi. Dok u kuhinji možemo pronaći svetlije boje u kombinaciji sa tamnijim komadima nameštaja. Spavaće sobe pretežno poseduju tamnije nijanse sa kombinacijom svetlijih zidova.Razlog za ovakvo uređenje spavaćih soba je refleksija svetla i prividan osećaj svežine i pružanje relaksacije prilikom boroavka. kancelarijske stolice modrulj Ono što je inovacija u većini domova danas jeste deo u kući ili u stanu koji je rezervisan za rad. Zbog nastale situacije koje traje više od godinu dana mnoge kompanije su svoje zaposlene usmerile na totalan ili delimičan rad od kuće. Tako da sada imamo sve više upita za kancelarijski nameštaj koji je prilagođen kućnim uslovima. Odogovor na ovo je u potpunosti izrada kancelarisjkih stolova i nameštaja po meri. Isto tako uz ovo ide i odabir boja i dezena. Naravno stolice ili fotelje se isto mogu uraditi po meri. Na ovaj način vi nečete remetiti sklad i enterijer u vašem domu, možete ga samo unaprediti i dati mu dodatnu lepotu. Naravno isto tako nećete puno uduzeti slobodnog prostora, pošto se nameštaj u potpunosti radi prema vašim željenim dimenzijama.