Ugaoni radni sto, ST 9410
Ugaoni stolovi ST 9410Ugaoni stolovi ST 9410

Ugaoni radni sto, ST 9410

34.800,00 RSD

Pogledajte karakteristike ugaonog radnog stola ST 9410 i poručite online.

Шифра производа: 60d96a2d99a6 Категорија: Ознаке: , , , , , , ,
000

Ugaoni radni sto, napravljen od medijapana, odaje utisak elegancije i starog kancelarijskog stila, koji je nosio autoritet i ozbiljnost. Medijapan je visoko kvalitetni materijal koji je izrađen pretežno od bukve, jele, smreke i lesa sa dodacima polimernih smola. Ovo je materijal koji je otporniji i puniji od iverice, što se može videti i na samom estetskom nivou.

Ugaoni kancelarijski sto iz naše ponude je presvučen folijom i lakiran, jer sam medijapan nema dekorativnu površinu i zahteva završnu obradu. Radni sto poseduje fioke, prostor za kućište i policu za tastaturu. Otvoreni prostor za kućište se nalazi u samom ćošku stola, tako da je ono idealno postavljeno, kako ne bi smetalo pri radu, ili zauzimalo neki deo kancelarije na neusklađen način.

Što se tiče ugla stola, možete izabrati da li želite da bude na levu ili na desnu stranu, u zavisnosti od toga gde želite da ga postavite, i na koji način bolje i organizovanije funkcionišete. Sto izgleda masivno i tamno braon je boje, pa je idealan za kabinete ili kancelarije koje neguju stari, profesionalni, kancelarijski stil.

Dimenzije stola su: 140 x 120 x 70 x 76 cm

Prijavite se na naš newsletter