Ergonomska stolica Triigger 275

104.400,00 RSD

Triger je najergonomičnija linija proizvoda porodice Vertagear stolica. Triger linija SE ima preko 275 pojedinačnih komponenti koje su pažljivo sastavljane kako bi se konstruisala najneverovatnija, fleksibilna i ergonomska stolica u industriji. Možete sedeti duže, intenzivnije obavljati posao uz neverovatnu udobnost. Stolica je kreirana tako da prati liniju i potrebe tela, testirajte svoje limite jer za ovaj model stolice limiti ne postoje.

Odmah, možete reći da ovo nije standardna kancelarijska stolica. Ona uzima aspekte od stolica sa mrežastom podlogom, kao i sedišta u stilu trkačkih automobila ovim dizajnom se stvorilo nešto sa zaista jedinstvenim izgledom. Glatke krivine nosača za leđa dodatno doprinose tome i veoma dobro dopunjuju zaobljeni oblik sedišta.

U ponudi su četiri boje: crvena, crna, plava i bela.

Poseban aspekt dizajna nije samo sedište ili podmetač u boji već – nosač i delovi mehanizma su takođe uključeni. Čak i unutrašnjost točkova same stolice dobija boju, a ovaj kontrast izgleda neverovatno. Uzimajući u obzir da su oni izdubljeni i već vizuelno prepoznatljivi, to nešto govori.

Jasno je da je Vertigur težio da stvori stolicu koja nudi prostor i osećaj otvorenosti tako da se čovek ne oseća klaustrofobično. Postoji mnogo otvorenog prostora, čak i na donjoj strani između mehanizama. Zbog toga stolica izgleda neverovatno u minimalističkim radnim prostorima.

Materijali Aluminijska legura (okvir i baza), čelična legura
(mehanizam), TPEE i PET, koža

Širina Naslon za ramena 495 mm

Širina Naslon Lumbalni 466 mm

Širina sedišta 500 mm

Dubina sedišta 470-510 mm

Neto težina 25 kg

Bruto težina 29,5 kg

Garancija 10 godina

 

Dimenzije:

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Više o proizvodu pogledajte na sledećem videu