Akcija!

Stolica 4U 1052

6.120,00 RSD

OBAVEZNO prilikom porudžbine naglasiti da je roba OUTLET!

  • 20 kom belih i 9 kom crnih na stanju.

 

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis:

Dimenzije stolica: 48x56x84-95 cm

Dimenzije sedišta: min visina sedišta: 45 cm, maksimalna visina sedišta: 56 cm

Boje: purpur, krem, oranž, roza, bela, zelena, crna

Nosivost 80kg, ne preporučuje se za profesionalnu upotrebu.

Stolica 4U 1052

Stolica u odličnoj kombinaciji inok-polipropilena i PU kože. Stolica takođe ima hromiranu osnovu za bolju stabilnost. Udobnost, moderan izgled i cena ove stolice čine je  savršenim dodatkom za vaš dom. Ovaj proizvod je dizajniran i testiran za dečiju upotrebu. Stolica se preporučuje deci i tinejdžerima. Nosivost 80kg.

Ovaj model stolice zadovoljava potrebe koje su standardne prilikom opremanja i uređenja dečije sobe. Kako bi dete pravilno raslo i razvijalo se, trebalo bi da ima adekvatnu podršku. Adekvatna podrška je zapravo udobna dečija stolica. Deca najviše vremena provode sedeći u školi i kući prilikom izrade domaćih zadataka i prilikom učenja. Kako bi rasteretili njihov kičmeni stub potrebna im je stolica koja odgovara njihovim proporcijama tela.

Dimenzije dečijih stolica su izrađene tako da u potpunosti podržavaju vaše dete prilikom rasta i razvoja. Zato je najbolje kupovati deci stolice izrađene po tim merama.

Stolica 4U 1052

Dečija soba predstavlja kutak za vašu decu i treba te je opremiti prema savremenim i modernim uslovima za dete. Međutim najvažniji je nameštaj i stolica u dečijoj sobi. Dete u svojoj sobi provodi dosta vremena učeći i sedeći za svojim radnom stolom. Tako da mu je najviše potrebna dobra stolica kako bi se dete pravilno razvijalo i raslo.

Dečije stolice

Prilikom kupovine dečijih stolica najbitnije je da stolica ispunjava niz parametara. Ergonomiju, funkcionalnost, mobilnost kao i da sama stolica poseduje naslone za ruke i glavu. Isto tako deci je bitno da stolice mogu da budu u njihovim omiljenim bojama. Modrulj kao proizvođač kancelarijskih stolica nudi različite dezene, boje i materijale.