Stolica 4U 10368

6.383,00 RSD

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

  • Boja: orah, crna, plava, siva, narandžasta, moka.
  • Materijal: hrastovo drvo, pvc.
  • Dimenzije stolice: 57cm x  54cm x 88,5cm.
  • Visina sedišta: 49 cm.
  • Visina rukonaslona: 69 cm.
  • Pakovanje: 1 komad.

Stolica 4U 10368

Najbolje baštenske stolice

Baštenske stolice iz Modrulj asortimana nude inovativni dizajn i moderan koncept. Prema najnovijim trendovima u uređenju bašti dominira minimalistički stil. Što možete primetiti kod mnogih bašti restorana, kafića ali i u sopstvenim režijama privatnih domova. Stolice koje mi nudimo jesu prilagodljive različitim stilovima uređenja.

Baštenska stolica 4U 10368

Model ove stolice podseća na “filmske” stolice sa setova i snimanja. Ovakvi modeli su postali jako popularni zato što poseduju veliku moć prilagođavanja. Naravno tu je i njhov dizajn koji je prilagodljiv prostoru koji je ograničen mestom. Tako da sam model ne zauzima puno prostora i dozvoljava neometanu cirkulaciju.

Kupovina baštenske stolice

Najpopularniji komadi nameštaja čim dođe lepo vreme jesu garniture i setovi za bašte. Takozvane letnje stolice su najpopularnije stolice tokom prolećnih i letnjih meseci. Iz ovog razloga mi smo sse potrudili da u naš asortiman uvrstimo razne modele. Možete pronaći različite dezene, boje i materijale. Isto tako možete sigurno pronaći odgovoarajući model za vašu baštu. Stolice su izrađene od visokokvalitetnih materijala pa će te u njima uživati tokom letnjih i proleđnih dana.

Za svaku informaciju, pitanje ili sugestiju možete nam se obratiti putem mejla. Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje. Isto tako nas možete posetiti u našim izložbenim salonima u Beogradu i Novom Sadu.