Akcija!

Ekonomik radni sto st 120

6.180,00 RSD

Pogledajte karakteristike radnog stola st 120 iz kolekcije Ekonomik i poručite je online.

Modrulj kancelarijski stolovi iz kolekcije Ekonomik biće jednostavan i funkcionalan dodatak vašoj kancelariji, po povoljnim cenama!

Ekonomik radni sto pogodan je za dečije sobe, kancelarije i radne prostore otvorenog i zatvorenog tipa, zahvaljujući svom praktičnom obliku koji se dobro uklapa u radne sobe raznih dimenzija.

Ovaj radni sto možete koristiti samostalno, ili povezati više komada u Ekonomik kancelariju za nekoliko korisnika ili jednog, kome je potrebno više prostora za rad.

Snižena cena od 6.180,00 se odnosi na četiri osnovne boje bela/siva/trešnja/bukva u kojima sto može biti urađen, dok je u bojama crna/mahagoni/beljena bela/hrast/sonoma  cena 6.780,00. U bojama koje nisu navedene izrađujemo po porudžbini uz doplatu

Ekonomik radni sto ima dimenzije 120x60x75, a u osnovnoj ponudi možete naručiti i:

  • 140×60
  • 160×60

Na raspolaganju su vam i druge dimenzije stola, a što se tiče boja stola koje možete poručiti, imamo ih u beloj, sivoj, trešnja i bukva – stolove u drugim bojama izrađujemo po posebnoj narudžbi.

Gornja ploča Ekonomik stola izrađena je od kvalitetne univer ploče, zaštićene ABS trakom debljine 2mm. Sama ploča je debela 18mm. Konstrukcija stola je takođe izrađena od universkih ploča, debljine 18mm i sa ABS trakom debljine 2mm. Svi spojevi su neprimetni.

Na ovaj sto imate garanciju od dve godine, a cena je trenutno akcijska – umesto 6.950 dinara, sada košta 6.180!