Radna stolica M 261V/OM

18.360,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZVODA M 261

 

Radna stolica koja se sama po sebi izdvaja stilskim dizajnom. Stilski obrađena tako da vIzuelno podseća na radne fotelje klasičnih linija i forme, odaje utisak stabilne radne stolice i stilski se uklapa u svaki radni ambijent. U jednom modelu imate sijaset izbora i mogćnost kombinovanja sa raznim kancelariskim nameštajem. Postojanost samog modela pruža udobnost i savršenu podršku dok sedite iako sam model deluje ležerno.

Cena od 18.360,00 din odnosi se na standardni tip radne stolice M261V. Za vise informacija pogledati cenovnik koji se nalazi u galeriji slika.

Postoji mogućnost biranja dodatne opreme za standardni tip stolice čime svaki korisnik za sebe kreira svoju stolicu i prilagodjava cenu stolice shodno svom budžetu. Standardni tip stolice sadrži sledeće: metalni naslon za ledja sa glavonaslonom tapaciran u mreži ili materijalu (izbor boja i materijala), sinhro mehaniazam S sa 5 pozicija zakjlučavanja, pvc piramidalna zvezda 680mm, pvc tokići fi.50mm, bez rukonaslona i glavonaslona, ergonomsko sedište sa drvenim otpreskom tapacirano (izbor boja i materijala).

Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Mogućnost izbora pvc zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za ledja, boja i materijala. Samim izborom opcije korisnik sam kreira stolicu i samim tim formira cenu tražene stolice. Kupovinom kancelarijskih stolica klase M izdvajate se iz svakodnevne ponude loših i kvalitetom neispitanih stolica kojima je naše tržište prezasićeno. Stičete mogućnost produžene garancije, zatim servis u i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo toga..

Garancija od 2-5 godina u zavisnosti od upotrebljenih komponenti.

Osnovni model:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Dimenzije:

Materijal za tapaciranje BOMBAY, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit