Radna stolica M 255/sm/pcw/br27/l4/t1/wz (izbor boja i materijala)

Radna stolica M 255/sm/pcw/br27/l4/t1/wz (izbor boja i materijala)

24.360,00 RSD

Pogledajte karakteristike M525 stolice i poručite je online.

000

Ergonomska radna stolica je najbolji izbor za one koji zbog prirode posla višesatno radno vreme provode sedeći za radnim stolom. Modrulj radna stolica zadovoljiće sve vaše kriterijume udobnosti, a uz to je odlično rešenje i sa zdravstvenog aspekta.

Dugi kancelarijski sati će biti lakši uz stolicu sa ergonomski oblikovanim sedištem i naslonom, koji će pružiti lumbalnu podršku koja vam je potrebna. Podesivost sedišta i naslona je dodatni benefit ove stolice,  a ona poseduje i sinhro mehanizam.

Naslon ove radne stolice predstavlja nešto novo i jedinstveno na tržištu. Podesiv je za sistem up and down , a kao opcija se nudi i glavonaslon. Izrađen je od bele gume. Visina cele radne stolice podešava se gasnim cilindrom.

Ova radna stolica takođe sadrži i PVC piramidalnu zvezdu, crni liftomat, PVC točkiće, a opcija su i veliki gumeni točkići fi.65mm. Rukonasloni stolice mogu biti fiksni ili podešavajući.

Sedište stolice može biti tapacirano u boji i materijalu po vašoj želji. U ponudi se nalaze materijali za tapaciranje 4 kategorije, kao i širok spektar nijansi. Izaberite željenu nijansu i poručite ovu Modrulj radnu stolicu online, ili u našem izložbenom prostoru.

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit