Radna stolica M 255/OM

20.760,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZVODA M 255

 

Pogledajte karakteristike radne stolice M 255 i poručite je online.

Kvalitetna radna stolica neophodna je kako zbog vaše udobnosti tokom rada, tako i zbog očuvanja zdravlja. Sve te efekte pružiće vam Modrulj radna stolica koju možete poručiti online ili u Modrulj izložbenom salonu, i opremiti svoj poslovni prostor.

Najveća prednost ove radne stolice jeste ergonomski oblikovano sedište koje obezbeđuje lumbalnu podršku koja je neophodna za one koji dane provode u kancelariji. Još veću dozu komfora obezbeđuje i podesivi naslon za leđa sa sistemom up / down. Naslon je takođe ergonomski oblikovan, a uz određenu doplatu dolazi sa glavonaslonom. Izrađen je od bele mreže, što ga čini novim i jednstvenim na našem tržištu. Takođe se može podesiti i nagib sedišta i naslona.

Visina radne stolice se može podesiti gasnim cilindrom, a ona takođe poseduje i sinhro mehanizam. Rukonasloni od hroma su takođe podešavajuči. Stolica može da podnese opterećenje od 120 kg, pa će odgovarati gotovo svim vašim zaposlenima.

Delovi ove radne stolice su i PVC piramidalna zvezda, kao i veliki gumeni točkići fi.65mm. Sedište može biti tapacirano u boji i materijalu po vašoj želji, i u skladu sa enterijerom vaše kancelarije.

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit