Radna stolica M 246, cena od 17.900,00 do 29.780,00 u zavisnosti od opcije

Radna stolica M 246, cena od 17.900,00 do 29.780,00 u zavisnosti od opcije

17.900,00 RSD

Radna stolica visokog kvaliteta, za koju postoji mogućnost biranja dodatne opreme. Stolica je veoma fleksibilna i prilagodljiva je za sve korisnike.

000

Modrulj radna stolica M246 deo je ponude iz asortimana stolica i fotelja našeg kancelarijskog nameštaja. Ovu radnu stolicu karakterišu pre svega fleksibilnost, kvalitet i udobnost. Ona je vrlo prilagodljiva za sve korisnike.

Ovu stolicu različitim dodacima možete da prilagodite sebi i potpuno je personalizujete, a od toga će zavisiti i njena cena. Navedena cena odnosi se na standardni tip stolice koji sadrži:

  • naslon za leđa u mreži (izbor boje i materijala)
  • lumbalna podrška podesiva po visini
  • sinhro mehanizam S sa 5 pozicija zaključavanja
  • PVC piramidalna zvezda 680mm
  • PVC točkići 50mm

Mogućnost izbora za ovu stolicu odnosi se na to ukoliko želite da joj dodamo: pvc zvezdu, točkiće, stopicu, liftove, rukonaslone, naslon za ledja, ili drugi izbor boje i materijala. Zavisno od vaše personalizacije ove radne stolice, cenu ćete kreirati sami.

Kupovinom kancelarijskih stolica klase M izdvajate se iz svakodnevne ponude loših i kvalitetom neispitanih stolica kojima je naše tržište prezasićeno. Stičete mogućnost produžene garancije, zatim servis i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo pogodnosti.

Garancija na pomenutu stolicu je od 2 do 10 godina u zavisnosti od komponenti i opcija koje se ugrade ili izaberu. Posetite naš izložbeni salon i sami se uverite u kvalitet i udobnost ove radne stolice, a u našem online katalogu možete videti celokupnu ponudu radnih stolica i brzo i lako je naručiti!

Osnovni model:

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.