Radna stolica M 245W/OM

21.240,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZVODA M 245

 

Komforna, estetski i dizajnerski jedinstveno rešena pored odlične udobnosti čini pomenuti model stolice jednom od najboljom kupovinom u cenovnoj klasi radnih stolica na našem i evropskom tržištu. Pogledajte karakteristike radne stolice M 245/sm/pcw/br27/l4/t1/w i poručite online.

Ova radna stolica deo je ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja, a posebno se izdvaja po vrhunskoj udobnosti koju pruža, ali i kvalitetu koji je najbolji u ovoj cenovnoj klasi radnih stolica na našem, ali i evropskom tržištu odakle i vodi poreklo – stolica je poreklom iz EU i pripada izvrsnoj klasi M.

Podesiva lumbalna podrška naslona za leđa ono je što ovoj stolici daje maksimalnu udobnost, dajući potporu kičmi i prilagođavajući se korisniku. Sedište i naslon ove stolice ergonomski su oblikovani i takođe se staraju o maksimalnoj udobnosti i zdravom položaju tela tokom njenog korišćenja.

PVC piramidalna zvezda podloga je stolice i brine se o tome da ona bude stabilna i sigurna, a opciono se ovoj stolici mogu staviti hrom ili aluminijumska zvezda. Pet točkića brine se o lakoći kretanja ove radne stolice.

Ne samo da pruža izuzetnu udobnost tokom radnih sati, već je ova radna stolica i izuzetno fleksibilna i prilagodljiva korisniku. Visina stolice podešava se kvalitetnim gasnim cilindrom, dok postoji mogućnost i podešavanja nagiba sedišta i naslona. Opciono se može podesiti i dubina sedišta radne stolice.

Ova izvrsna, udobna i kvalitetna stolica može izdržati opterećenje od čak 120 kg, a opciono joj možemo dodati i glavnaslon, kao i mnoge druge pogodnosti i na taj način je potpuno uskladiti Vašim željama i preferencijama. Ovo se odnosi i na mogućnosti tapaciranja stolice koje su mnogobrojne, a paletu boja i materijala videćete ovde.

Posetite naš izložbeni salon i uživo se uverite u kvalitet, udobnost i lepotu sedenja u ovoj radnoj stolici, a ukoliko želite, nju možete i poručiti preko našeg online kataloga.

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit