Radna stolica M 243

14.040,00 RSD

Radna stolica izuzetnog kvaliteta izrade, pogodna za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

Ova stolica ima lumbalni podupirač za donja leđa, kako ne bi dolazilo do krivljenja kičme usled višečasovnog sedenja. Lumbalni podupirač omogućava pravilno i opušteno držanje kičmenog stuba, bez istezanja leđnih mišića.

Naslon radne stolice je izrađen od mreže, kako bi vazduh bez problema prolazio kroz stolicu i kako ne bi dolazilo do neželjenog zagrevanja tela. Naslon za glavu je tapaciran i odlična je potpora glavi, vratu i ramenima, jer ih drži u opuštenom položaju, bez straha od povrede i ukočenosti.

Sedište je tapacirano, a sami možete izabrati materijal i boju, koji se idealno slažu uz Vaše potrebe i radni prostor. Rukonasloni se mogu podešavati na željenu visinu, kako bi osetili maksimalan komfor pri radu. Zvezda je izrađena od hromiranih materijala, što arantuje kvalitet i dugotrajnost, ali i bezbednost i sigurnost pri sedenju. Točkići su čvrsti i izdržljivi, napravljeni od PVC materijala.

Ukoliko ne želite naslon za glavu, imamo u ponudi model stolice bez ovog dodatka. Radna stolica poseduje i sinhromehanizam, kako bi udobnost bila potpuna.

Osnovna cena stolice sa pdvom je 14.040,00 din. Osnovna cena podrazumeva stolicu bez rukonaslona i glavonaslona sa pvc zvezdom i točkićima, više informacija u cenovniku u galeriji slika.

Osnovni model:

Dimenzije:

Cena stolice sa početne slike je 17.160,00 sa pdvom, pored osnovnog modela nude se podešavajući rukonasloni, i glavonaslon.

Veliki izbor opcionih delova koje možete videti u cenovniku koji se nalazi u galeriji slika.

Primer obračuna stolice sa početne slike: osnovni model 11.700,00 + podešavajući rukonasloni 1.700,00 + glavonaslon 900,00, ukupno 14.300,00 + pdv.

Štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

 

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit