Radna stolica M 211

6.480,00 RSD

Pogledajte karakteristike Radne stolice M 211 i poručite je online.

Radna stolica M 211 je deo velike ponude iz asortimana Modrulj radne stolice koje odlikuje izuzetna udobnost, kao i kvalitet izrade, pa ukoliko ste u potrazi za posebnim i udobnim kancelarijskim nameštajem, Modrulj je pravi izbor za vas.

Rukonasloni ove radne stolice su od hromiranog metala i plastike, dok su naslon i sedište mrežni, a crna boja doprinosti eleganciji cele stolice, te je ova radna stolica svojim izgledom izuzetno estetski privlačna. Radnu stolicu odlikuje tilt mehanizam i liftomat kojim je moguće podesiti visinu stolice u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe, ono što doprinosi sigurnosti i kvalitetu ove radne stolice je hromirana baza.

Sa okretnim plastičnim točkićima, ručnim naslonima, i izdržljivom podlogom, ovaj komad kancelarijskog nameštaja sigurno će izuzetno dugo trajati, a i te kako će ulepšati vašu kancelariju ili neku drugu prostoriju po želji. Opterećenje fotelje je 90 kg, dok je veću kilažu do 120 kg, moguće doplatiti 1.500,00 dinara sa pdv-om.

U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Dimenzije:

Radna stolica dimenzije M211

Osnovna cena je za stolicu u crnoj boji.

Materijal za tapaciranje ALOVA – 1.000 din. + PDV.

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 1.300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 1.600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 2.200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 1.600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit