Radna stolica M 200, cena od 9.486,00 u zavisnosti od opcije

Radna stolica M 200, cena od 9.486,00 u zavisnosti od opcije

11.160,00 RSD 9.486,00 RSD

Ovaj model radne stolice predstavlja najbolju kupovinu u cenovnoj klasi na našem i evropskom tržištu, i to zahvaljujući karakteristikama kao što su čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost pored odlične udobnosti.
Pogledajte karakteristike radne stolice M 200 i poručite online.

Šifra proizvoda: ff1244b47957 Kategorije: , , ,
000

Stolica je većinski poreklom iz EU, kod nas se sklapa i tapacira u boji i materijalu po izboru. Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku.

Postoji mogućnost izbora pvc zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za ledja, boja i materijala. Samim izborom opcije korisnik sam kreira stolicu i samim tim formira cenu tražene stolice. Kupovinom kancelarijskih stolica klase M izdvajate se iz svakodnevne ponude loših i kvalitetom neispitanih stolica kojima je naše tržište prezasićeno. Stičete mogućnost produžene garancije, zatim servis u i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo toga.

Standardni tip ove stolice sadrži: podesivi naslon za leđa po visini i uglu, podesivo sedište po visini i uglu, cp mehanizam, pvc zvezda 630 mm, pvc točkiće fi.50 mm, bez rukonaslona i glavonaslona.

Cena od 9.486,00 din sa PDV-om je akcijska cena i odnosi se na standardni tip stolice M 200.

Osnovni model:

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.