Radna stolica M 200/a/pu/c/l2/t1 (izbor boja i materijala)

Radna stolica M 200/a/pu/c/l2/t1 (izbor boja i materijala)

15.720,00 RSD

Pogledajte karakteristike radne stolica M 200/a/pu/c/l2/t1 i poručite je online.

Šifra proizvoda: 402cf89412f6 Kategorija:
000

Modrulj M 200 radna stolica je komad kancelarijskog nameštaja koji je potreban svakoj kancelariji. Obezbediće vam neophodan komfor prilikom višečasovnog rada, a uz boju po vašem izboru će se sjajno uklopiti uz enterijer vašeg radnog prostora.

Ovaj model se razlikuje od ostalih radnih stolica po tome što nigde nema plastiku kao konstruktivni, noseći ili vezivni element, već isključivo kao ukrasni. Njeni delovi su većinski iz EU, dok se kod nas tapacira u materijalu i boji po želji.

Podešavanje stolice reguliše se gasnim cilindrom. Naslon za leđa je podesiv po visini i uglu, a kao i sedište je ergonomski oblikovan. Nezavisno podešavanje nagiba sedišta i naslona omogućeno je asinhro mehanizmom sa tri ručke. Poliuretanski rukonaslni su takođe podešavajući.

Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Imate mogućnost izbora pvc zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za leđa, a kao, što je već pomenuto, i boja i materijala. Samim izborom ovih opcija sami ćete i kreirati stolicu po vašoj meri, i odrediti njenu cenu.

Izuzetan komfor, podešavajuće osobine, i kvalitetni delovi ove Modrulj radne stolice garantovani su 2 godine, uz mogućnost doplate za produženu garanciju od godinu dana. Opremite svoju firmu i kancelariju najkvalitetnijim Modrulj kancelarijskim nameštajem.

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.