Radna stolica EMR 2

Radna stolica EMR 2

9.306,00 RSD

Pogledajte karakteristike EMR 2 radne stolice i poručite je online.

Šifra proizvoda: 1159af7c128c Kategorija:
000

U pitanju je izuzetno kvalitetna radna stolica koja poseduje sedište od spera tapacirano sunđerom i regeneratom kože. Naslon radne stolice je napravljen od mreže koja je razapeta na plastičnom ramu, dok plastični nasloni za ruke omogućavaju vezu između sedišta i leđa. Stolica ima gasnu oprugu za podešavanje visine, a ima još i mehanizam za klackanje i točkiće sa gumenom oblogom koji su pogodni za više vrsta podloga, pa se morate brinuti da će ostaviti ureze ili tragove.

Baza stolice je u obliku zvezde i napravljena je od plastike, a ukrašena je hromiranim detaljima. Ova stolica je dostupna u pet boja: sivoj, zelenoj, narandžastoj, plavoj i ljubičastoj, dok je sedište uvek crno, tako da nećete imati problem oko kombinovanja ili uklapanja sa ostalim kancelarijskim nameštajem, jer možete odabrati spoj boja koji najviše odgovara vašim potrebama.

Pogledajte ovaj model radne stolice i boje u kojima dolazi, i odaberite onu koja vam se najviše dopada ili onu koja najviše odgovara potrebama vašeg radnog prostora.

Mreza na stolici dostupna je u pet boja: siva, zelena, narandzasta, plava i ljubicasta, sediste je uvek crno.