Radna stolica ANR 9C (izbor boja i materijala)
Radna stolica ANR-9CRadna stolica ANR-9C

Radna stolica ANR 9C (izbor boja i materijala)

20.880,00 RSD

Radna stolica izuzetnog kvaliteta izrade, pogodna za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

Шифра производа: 6b9e7435813d Категорија:
000

Ova stolica ima lumbalni podupirač za donja leđa, kako ne bi dolazilo do krivljenja kičme usled višečasovnog sedenja. Lumbalni podupirač omogućava pravilno i opušteno držanje kičmenog stuba, bez istezanja leđnih mišića.

Naslon radne stolice je izrađen od mreže, kako bi vazduh bez problema prolazio kroz stolicu i kako ne bi dolazilo do neželjenog zagrevanja tela. Naslon za glavu je tapaciran i odlična je potpora glavi, vratu i ramenima, jer ih drži u opuštenom položaju, bez straha od povrede i ukočenosti.

Sedište je tapacirano, a sami možete izabrati materijal i boju, koji se idealno slažu uz Vape potrebe i radni prostor. Rukonasloni se mogu podešavati na željenu visinu, kako bi osetili maksimalan komfor pri radu. Zvezda je izrađena od hromiranih materijala, što arantuje kvalitet i dugotrajnost, ali i bezbednost i sigurnost pri sedenju. Točkići su čvrsti i izdržljivi, napravljeni od PVC materijala.

Ukoliko ne želite naslon za glavu, imamo u ponudi model stolice bez ovog dodatka. Radna stolica poseduje i sinhromehanizam, kako bi udobnost bila potpuna.

Dimenzije:

Štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

Prijavite se na naš newsletter