Radna fotelja M360CE, štof/eko koža

Radna fotelja M360CE, štof/eko koža

12.000,00 RSD

Pogledajte karakteristike radne fotelje M360CE i poručite je online.

Šifra proizvoda: cc10c1914f99 Kategorija:
000

Visoka radna fotelja dolazi u različitim bojama i materijalima, po vašem izboru. Na raspolaganju su eko koža, koža i štof u više boja. Čvrstu bazu stolice čini PVC zvezda sa plastičnim točkićima, a udobnost je zagarantovana i čvrstim plastičnim rukonaslonima. Od posebnih dodataka, ova radna fotelja poseduje liftomat i tilt mehanizam.

Čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost pored odlične udobnosti čini ovaj model fotelje najboljom kupovinom u cenovnoj klasi radnih fotelja na našem i evropskom tržištu. Fotelja je većinski poreklom iz EU, kod nas se sklapa i tapacira u boji i materijalu po izboru. Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Mogućnost izbora zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za ledja, boja i materijala omogućava korisniku da samostalno kreira željenu fotelju i samim tim formira cenu traženog proizvoda.

Kupovinom ove kancelarijske fotelja stičete mogućnost produžene garancije, servis u i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo toga. Proizvod možete pogledati i kupiti u našem prodajnom salonu ili poručiti online.

Dimenzije:

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.