Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

Sniženje!
A4-1a
A8-1aa

Radna fotelja M360AE, štof/eko koža

10.200,00 din 7.440,00 din Sa PDV-om

informacije, kontakt i poručivanje

 

OpisDodatne informacijeMaterijali

Modrulj visoka radna fotelja M360AE je savršen izbor za vašu kancelariju, i definitivno proizvod u koji se u potpunosti možete pouzdati. Ova fotelja dolazi u ponudi i kao model sa niskim naslonom za leđa.

Takođe imate i mogućnost kreiranja svoje sopstvene stolice time što možete odabrati boju ili materijal u štofu, eko koži, ili koži uz odgovarajuću doplatu. Ovim se obezbeđujete da ćete dobiti željeni u proizvod u varijanti koja najviše odgovara vašim potrebama, a i vašem budžetu.

Ovu fotelju odlikuju odlična udobnost i kvalitet izrade, a pored toga i čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost koja je do 120 kg. Postoji i veliki asortiman dodatnih opcija, a to je upravo ono što je čini fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Pored boja i materijala, imate i mogućnost izbora dodatne opreme kao što su zvezde, točkići, stopice, liftomati, rukonasloni za leđa i tilt mehanizam.

Kupovinom Modrulj radnih fotelja odlučujete se za kvalitetan i udoban proizvod neophodan svakoj kancelariji, jer se naše fotelje izdvajaju iz mora loših ponuda kojim je naše tržište svako prezasićeno. Takođe, kupovinom stičete i mogućnost produžene garancije, servis van garantnog roka, dopune kad god želite, i još mnogo toga drugog.

 

Dimenzije fotelje za kancelariju M360A

Materijali za tapaciranje kategorije 1, doplata 1.200,00 din.+pdv

Materijali za tapaciranje kategorije 2, doplata 1.200,00 din.+pdv

Materijali za tapaciranje kategorije 3, doplata 1.600,00 + pdv

Materijali za tapaciranje kategorije 4, doplata za crnu kožu je 4.500 + pdv, doplata za ostale boje kože na upit.