Radna fotelja M 372BE, prirodna koža

Radna fotelja M 372BE, prirodna koža

22.080,00 RSD

Pogledajte karakteristike radne fotelje M 372BE i poručite online.

Šifra proizvoda: 4f5ed0de8e18 Kategorija:
000

Radna fotelja M 372BE deo je ponude iz asortimana Modrulj kancelarijskog nameštaja koji garantuje visoku udobnost i vrhunski kvalitet! Ova fotelja ima ugrađen mehanizam za podešavanje visine, gasni limfomat, kao i mehanizam za ljuljanje što je čini praktičnom i sjajnom za upotrebu! Uz doplatu, na Vašu radnu fotelju M37BE možemo ugraditi i mehanizam sa kočnicom i na taj način joj omogućiti sve funkcije koje bi mogle da Vam zatrebaju!

Osnovu radne fotelje čini PVC otpresak od jednog dela, dole sastavljen od kvalitetnih, PVC točkića, a rukonasloni su takođe izrađeni od ovog materijala.  Osnova sedišta i naslona fotelje je od presovanog špera. Ovaj presovani šper obložen je sunđerom, koji predstavlja materijal kojim se punilo sedište i naslon.

Sedište i naslon radne fotelje tapacirani su prirodnom kožom što ovu fotelju čini posebno kvalitetnom i estetski privlačnom! Naličje je, za razliku od lica fotelje, izrađeno od eko, a ne prirodne, kože.

Doplatom, sem kočnice, fotelju možemo dodatno obogatiti! Gumeni točkići, aluminijumska ili hromirana zvezda, kao i rukonasoni, dodatno će poboljšati kvalitet ove visoke radne fotelje! U ponudi imamo i istu fotelju sa niskim naslonom – a izbor je na Vama. Ono što je sigurno je da će pored ove fotelje, sati koje provodite radeći biti mnogo lepši, komforniji i udobniji!

Posetite naš izložbeni salon i uživo se uverite u kvalitet i udobnost našeg kancelarijskog nameštaja, a u našem online katalogu takođe ćete videti celokupnu ponudu kancelarijskog nameštaja, gde ga brzo i lako možete i naručiti!

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.