Radna fotelja M 372B, prirodna koža

Radna fotelja M 372B, prirodna koža

23.870,00 RSD

Ukoliko želite komfor tokom rada, i dozu elegancije u svojoj kancelariji, radna fotelja M 372B je pravi izbor za vas.

Šifra proizvoda: bedf01683db2 Kategorija:
000

Ova kvalitetna radna fotelja dostupna je u nekoliko boja, tako da će se sigurno uklopiti sa ostatkom Vašeg kancelarijskog nameštaja.

Sedište i naslon punjeni su sunđerom, a tapacirani u prirodnoj koži. Omogućiće vam maksimalnu udobnost tokom višečasovnog rada. Materijal za tapaciranje fotelje možete odabrati i sami.

Osim što je udobna, ova radna fotelja je veoma funkcionalna i lako podesiva. Poseduje gasni liftomat za podešavanje visine koja vam najviše odgovara pri radu u kancelariji, kao i mehanizam za ljuljanje.

Osnova sa točkićima je hromirana, kao i rukonaslon koji je i tapaciran. Uz određenu doplatu osnova može biti alu zvezda sa gumenim točkićima, a stolica može posedovati i mehanizam sa kočnicom. Takođe je u ponudi i model sa niskim naslonom za leđa.

Ova radna fotelja je veoma kvalitetna i izdržljiva, može podneti opterećenje od 120 kg. Osnova fotelje je otpresak iz jednog dela, a osnova sedišta i naslona od presovanog špera.

Pogledajte ponudu Modrulj radne fotelje, izaberite boju i materijal po svom ukusu i poručite je online ili posetite naš izložbeni salon i sami se uverite u udobnost i kvalitet ove fotelje.

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.