Radna fotelja M 372A

18.960,00 RSD

Pogledajte karakteristike fotelje M 372A i poručite je online.

Radna fotelja M 372A deo je ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja koji se odlikuje komadima vrhunskog kvaliteta i izvrsne udobnosti.

Hromirana osnova ove fotelje sa točkićima daju joj odličnu stabilnost, kvalitet, ali i lakoću kretanja za vreme sedenja, dok joj gasni lift daje mogućnost podešavanja visine. Mehanizam za ljuljanje obezbeđuje komfor korisniku ove radne stolice, kao i osnova sedišta i naslona koji su otpresak iz jednog dela, a izrađeni su od presovanog špera.

Materijal punjenja stolice je sunđer koji se stara o komforu koji ova fotelja pruža, a sedište i naslon fotelje tapacirani su – po Vašem izboru. Ovde ćete videti paletu najrazličitijih boja i materijala, a na Vama je samo da odaberete onu po svojoj želji!

Takođe, uz doplatu, možemo ugraditi alu zvezdu, gumene točkiće ili mehanizam sa kočnicom i tako je u potpunosti prilagoditi Vašim željama i preferencijama. Inače, ova radna fotelja može izdržati opterećenje od čak 120 kg, pa nema sumnje da će Vas dugo odlično služiti.

Ovu privlačnu, komfornu i kvalitetnu radnu fotelju možete uživo videti u našem izložbenom prostoru, a nju, kao i ostale komade kancelarijskog nameštaja, možete da poručite online na našem sajtu!

U ponudi je i model sa niskim naslonom za ledja.

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Materijal za tapaciranje BOMBAY, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 1.200 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 2.400 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit