Radna fotelja M 372A, prirodna koža

Radna fotelja M 372A, prirodna koža

23.640,00 RSD

Pogledajte karakteristike fotelje M 372A i poručite je online.

Šifra proizvoda: 7dc48555de4a Kategorija:
000

Radna fotelja M 372A je pravi izbor ukoliko želite da u svojoj kancelariji ili kabinetu imate elegantnu, sofisticiranu, a pre svega udobnu fotelju u kojoj će biti pravo zadovoljstvo sedeti. Radne fotelje iz Modrulj asortimana predstavljaju kancelarijski nameštaj vrhunskog kvaliteta, dizajna i udobnosti.

Ova fotelja izrađena je od prirodne kože. Sedište i naslon tapacirani su u prirodnoj koži, dok je naličje u eko koži. Osnova sedišta i naslona izrađeni su od presovanog špera, a materijal kojim je punjena je sunđer. Rukonasloni su, takođe, tapacirani, ali i hromirani. Osnovu ove radne fotelje čini otpresak iz jednog dela koji se nalazi na točkićima i hromiran je.

Pored toga, poseduje i gasni liftomat, kao i mehanizam za ljuljanje koji dodatno daju na udobnosti i kvalitetu ove radne fotelje. Kada je u pitanju ova visoka radna fotelja, omogućeno Vam je da birate boje (crna, braon, crvena, zelena…), kao i materijal za tapaciranje.

Opterećenje koje može da podnese ova radna fotelja je do 120 kilograma, a u ponudi se nalazi i model sa niskim naslonom za leđa. Pored toga, postoji mogućnost doplate kada su u pitanju alu zvezda, gumeni točkići, ali i mehanizam sa kočnicom.

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.