Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
Radna fotelja M 323

Radna fotelja M 323

19.280,00 RSD

Pogledajte karakteristike radne fotelje M 323 i poručite je online.

000

Ovaj model izuzetno udobne radne fotelje je idealan za sve koji žele maksimalan komfor na radnom mestu, naročito ukoliko posao zahteva višečasovno sedenje. Radna fotelja je tapacirana i dostupna u crnoj eko koži. 

Ova fotelja poseduje ergonomski oblikovano sedište dizajnirano tako da savršeno odgovara ljudskom telu i olakšava statički položaj koji može biti izuzetno naporan. Prednost ove kancelarijske radne fotelje je podesiva visina i mehanizam sa kočnicom u više položaja. Mogućnost podešavanja nagiba sedišta i naslona je jedna od najbitnijih stavki koja ide u prilog efikasnosti ovog komada kancelarijskog nameštaja.

Osim toga, ova radna fotelja ima i podešavajuće rukonaslone od PVC materijala za potpunu fleksibilnost. Svi kojima je udobnost na prvom mestu i onima koji žele da izbegnu opterećenje vrata i kičme, ova ergonomski oblikovana radna fotelja je pravi izbor. Naručite fotelju u vašoj omiljenoj boji i upotpunite izgled vašeg radnog prostora ujedno uživajući u visokom kvalitetu izrade našeg produkta. Imajte na umu da sa garancijom na proizvod imate besplatan servis. Pogledajte celu ponudu naših radnih fotelja i poručite online.