Radna fotelja M 323, prirodna koža

46.800,00 RSD

Pogledajte karakteristike radne fotelje M 323 i konfigurišite je naspram vašeg zahteva.

Karakteristike radne fotelje M323:

  • Visoki naslon za ledja/opciono u ponudi sa niskim naslonom za ledja.
  • Fiksni naslon za ledja/opciono u ponudi  podešavanje naslona za ledja po visini.
  • Tilt multiblok mehanizam sa kočnicom u više položaja/opciono u ponudi sinhro mehanizam za sinhronizovano podešavanje nagiba naslona sedišta i naslona za ledja.
  • Podešavajući rukonasloni po visini, metalno telo sa pu mekanim topom/opciono su u ponudi rukonasloni sa podešavanjem u 2,3 ili 4 pozicije.
  • Fiksno sedište/opciono podešavanje sedišta po dubini.
  • Tapacirana u crnoj eko koži/opciono izbor boja i materijala za tapaciranje.
  • Aluminijumska zvezda i gumeni točkići.

 

Opis radne fotelje:

Model M 323 je izuzetno udobna radna fotelja koja je idealna za sve koji žele maksimalan komfor na radnom mestu, naročito ukoliko posao zahteva višečasovno sedenje. Opciono radna fotelja je tapacirana i dostupna u svim bojama i materijalima iz naše ponude.

Fotelja poseduje ergonomski oblikovano sedište i naslon dizajnirano tako da savršeno odgovara ljudskom telu i olakšava statički položaj koji može biti izuzetno naporan. Prednost ove kancelarijske radne fotelje je podesiva visina cele fotelje, opciono može da se podešava visina naslona za ledja i mehanizam sa kočnicom u više položaja. Mogućnost podešavanja nagiba sedišta i naslona je jedna od najbitnijih stavki koja ide u prilog efikasnosti ovog komada kancelarijskog nameštaja.

Poseduje podešavajuće rukonaslone  za potpunu fleksibilnost. Svi kojima je udobnost na prvom mestu i onima koji žele da izbegnu opterećenje vrata i kičme, ova ergonomski oblikovana radna fotelja je pravi izbor. Naručite fotelju u vašoj omiljenoj boji i upotpunite izgled vašeg radnog prostora ujedno uživajući u visokom kvalitetu izrade našeg produkta.  Pogledajte celu ponudu naših radnih fotelja i poručite online.

 

 

 

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena za crnu kožu, ostale boje na upit