Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

Radna fotelja ASF 9
Radna fotelja ASF-9 NISKA

Radna fotelja ASF 9, prirodna koža

35.900,00 din Sa PDV-om

informacije, kontakt i poručivanje

 

OpisDodatne informacijeMaterijali

Modrulj visoka radna fotelja ASF 9 je će odlično dopuniti izgled vaše kancelarije ili radnog prostora svojom jednostavnošću i elegancijom, da ne pominjemo da njeno korišćenje obezbeđuje pravilan položaj i držanje tela, neophodno naročito za vreme napornog višečasovnog rada. Ovaj model takođe i dolazi u varijanti sa niskim naslono za leđa.

Ova kvalitetna fotelja dolazi u crnoj telećoj koži, pri čemu je poleđina tapacirana u skaju, a ima i oscilirajući mehanizam. Ima drvene rukonaslone i metalnu bazu obloženu drvetom, a vi imate mogućnost da pri poručivanju odaberete boju drveta, odnosno boju oraha, bukve i mahagonija, ili klasičnu crnu boju.

Ako se odlučite za kupovinu ove Modrulj radne fotelje, garantujemo vam da nećete pogrešiti, budući da ova fotelja, osim što se izdvaja udobnošću i neprikosnovenim kvalitetom izrade, i time što će elegantno dopuniti bilo koji radni prostor, je takođe i nenametljiva dopuna bilo kom enterijeru, upravo zbog svog klasičnog izgleda, i neupadljivih boja u kojim dolazi.

Dimenzije:

ASF 9-dimenzije

štof, mikrofiber, eko koža i ostali materijali za presvlačenje i tapaciranje

koža

Category: