Akcija!

Podesivi električni sto

35.598,00 RSD

Video prezentacija proizvoda

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis:

  • metalna konstrukcija u crnoj plastifikaciji (opciono izbor boja).
  • radna ploča od univera 25mm crne boje (opciono izbor boja).
  • dimenzije kancelarijskig stola: 600*1200*(700-1170mm visina) opciono izbor dimenzija.
  • ploča stola 1200*600mm (opciono izbor dimenzije ploče)
  • 2 memorijske pozicije visine.
  • 2 brzine podešavanja.
  • garancija 2 godine.

Izbor boja za radnu površinu po narudžbini i po vašim željama.

Podesivi električni sto

Dimenzije kancelarijskig stola:

600*1200*700-1170mm

električni sto modrulj

Kancelarijski sto je izrađen od najkvalitetnijih materijala.

električni sto

Dostupnost izrade radne površine u bojama:

eepodesivi električni sto

Podesivi električni sto je pogodan za sve one koji dugo vremena provode u svojoj kancelariji. Kako smo uvek u potrazi za idealnim rešenjem, mi nudimo ergonomske stolice koje poboljšavaju cirkulaciju. Kako sedimo na poslu više od osam sati, tako nam adekvatna stolica pomaže još više ako imamo dobrog saveznika. Dobar saveznik je kancelarijski sto koji se u potpunosti prilagođava vama i vašoj visini.

električni podesivi sto

Kancelarijki sto Modrulj

Kancelarijski sto nove generacije nudi u potpunosti prilagodljivost prema vašoj potrebi. Kako bi ste izbegli preterano zamaranje na poslu, gubitak koncentracije, bolove u leđima, ramnima i vratu idealno je da menjate položaj i visinu sedenja. Iz tog razloga mi nudimo stolice podesive po visini, i sada je kao dodatak uz to došao sto koji se u potpunosti podređuje vašem položaju tela pri radu. Ergonomski položaj tela je ono što vam je potrebno kako bi vaša produktivnost na poslu uvek bila na zadovoljavajućem nivou.

Električni podesivi sto

Električni podesivi sto ne samo da nudi potpunu prilagodljivost. Ovaj podesivi sto nudi udobnost i kvalitet. Pored toga ovaj sto se savršeno uklapa u svaki stil i ambijent. Njegova stilska završnica u potpunosti odgovara minimalistički opremljenim entererijerima ali isto tako i modernom industrijskom stilu. Kako bi ga u potpunosti uklopili uz vaš poslovni enterijer, kancelariju ili radnu sobu tu je omogućen odabir boja za radnu površinu. Na osnovu ovoga vi dobijate proizvod koji se prilagođava vama i prostoru u kom se nalazi.

Kupovina kancelarijskog nameštaja

Uvek nas možete posetiti u našim izložbenim salonima kako bi pogledali i testirali omiljene modele. Isto tako nas možete kontaktirati kako bi smo vam pružili uvek adekvatnu informaciju. Našim iskustvom služimo vama kako bi uvek kupili model koji u potpunosti odgovara vašoj potražnji.