Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

M 285 ergonomske stolice
M 285 kancelarijske foteljeM 285 kancelarijske fotelje

M 285RV/tm2/al/br18/l4/gt(izbor boja i materijala), radna fotelja

44.280,00 din Sa PDV-om

informacije, kontakt i poručivanje

 

OpisDodatne informacijeMaterijali

Radna fotelja je ključni deo jednog radnog prostora. Ona odiše porfesionalnošću, autoritetom, ali  i luksuzom. Ovde je u pitanju stilska italijanska kancelarijska fotelja, urađena u minimalističkom, elegantnom dizajnu. Fotelja se izrađuje prema vašem izboru boja, materijala i komponenti. Sedište i naslon mogu biti u koži ili eko koži, a nijansu možete sami izabrati iz našeg spektra boja, uzimajući u obzir stil čitave kancelarije, a naročito kancelarijskog stola.

U našem asortimanu ovog modela radne fotelje, nudimo visoki i niski naslon za leđa. U zavisnosti od toga u kojoj kancelariji i u koju svrhu ćete koristiti ovu kancelarijsku fotelju, njena osnova može biti zvezda, za kancelariju koja zahteva kretanje, ili sanke koje su najčešći izbor za radne i konferencijske sale.

Mehanizam može biti sa jednom pozicijom zaključavanja ili sa više pozicija zaključavanja, u zavinosti od potrebe i budžeta korisnika. Ukoliko se opredelite da osnova bude zvezda, sami možete birati komponente i izgled zvezde, kao i točkiće koji mogu biti gumeni ili plastični.

Ovaj model radne fotelje ima veliki broj podesivih funkcija, što je čini idealnom za veliki broj korisnika. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu lako će se uklopiti uz bilo koji kancelarijski prostor.

U zavinsoti od toga koje komponente oduličte da iskorstimo, zavisiće i garancija na proizvod, što je u ovom slučaju od 3 do 10 godina. Ergonomski naslon koji fotelja poseduje, obezbeđuje maksimalnu udobnost pri radu i višečasovnom sedenju.

Osnovne karakteristike radne fotelje:

  • Hromirani metalni ram, izbor boje eko kože sedišta i naslona.
  • Ergonomski oblikovano sedište i naslon
  • Podešavanje visine gasnim cilindrom, aluminijumska zvezda i aluminijumski rukonasloni.
  • Multiblok mehanizam, podešavanje nagiba sedišta i naslona, više pozicija zaključavanja.
  • Opterećenje: 120 kg

Dimenzije:

Categories: ,