Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
M 285RV/tm2/al/br18/l4/gt(izbor boja i materijala), radna fotelja

M 285RV/tm2/al/br18/l4/gt(izbor boja i materijala), radna fotelja

44.280,00 RSD

Radna fotelja M 285RV/tm2/al/br18/l4/gt ima veliki broj podesivih funkcija, što je čini idealnom za veliki broj korisnika. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu lako će se uklopiti uz bilo koji kancelarijski prostor.

Šifra proizvoda: 08f566275e1c Kategorije: ,
000

Radna fotelja je ključni deo jednog radnog prostora. Ona odiše porfesionalnošću, autoritetom, ali  i luksuzom. Ovde je u pitanju stilska italijanska kancelarijska fotelja, urađena u minimalističkom, elegantnom dizajnu. Fotelja se izrađuje prema vašem izboru boja, materijala i komponenti. Sedište i naslon mogu biti u koži ili eko koži, a nijansu možete sami izabrati iz našeg spektra boja, uzimajući u obzir stil čitave kancelarije, a naročito kancelarijskog stola.

U našem asortimanu ovog modela radne fotelje, nudimo visoki i niski naslon za leđa. U zavisnosti od toga u kojoj kancelariji i u koju svrhu ćete koristiti ovu kancelarijsku fotelju, njena osnova može biti zvezda, za kancelariju koja zahteva kretanje, ili sanke koje su najčešći izbor za radne i konferencijske sale.

Mehanizam može biti sa jednom pozicijom zaključavanja ili sa više pozicija zaključavanja, u zavinosti od potrebe i budžeta korisnika. Ukoliko se opredelite da osnova bude zvezda, sami možete birati komponente i izgled zvezde, kao i točkiće koji mogu biti gumeni ili plastični.

U zavinsoti od toga koje komponente oduličte da iskorstimo, zavisiće i garancija na proizvod, što je u ovom slučaju od 3 do 10 godina. Ergonomski naslon koji fotelja poseduje, obezbeđuje maksimalnu udobnost pri radu i višečasovnom sedenju.

Osnovne karakteristike radne fotelje:

  • Hromirani metalni ram, izbor boje eko kože sedišta i naslona.
  • Ergonomski oblikovano sedište i naslon
  • Podešavanje visine gasnim cilindrom, aluminijumska zvezda i aluminijumski rukonasloni.
  • Multiblok mehanizam, podešavanje nagiba sedišta i naslona, više pozicija zaključavanja.
  • Opterećenje: 120 kg

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici: