M 285MV/tm2/al/br18/l4/gt (izbor boja i materijala), radna fotelja

31.320,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZOVDA M 285

 

 

Pogledajte karakteristike radne fotelje M 285MV/tm2/al/br18/l4/gt i poručite je online.

Kvalitetna Modrulj radna fotelja neophodna je svakoj kancelariji, a pogotovo onima koji na njoj provode mnogo vremena u toku dana. Ova radna fotelja je stilski italijanska kancelarijska fotelja. Hromirani metalni ram fotelje doprinosi kvalitetu same fotelje, a veliki izbor boje i materijala doprinosi posebnosti vaše fotelje. Konkretno ovaj model se odnosi na visoku fotelju izrađenu u mreži.

Sedište i naslon su ergonomski oblikovani, a visina se podešava gasnim cilindrom. Stolica sadrži aluminijumsku zvezdu i aluminijumski rukonaslon.Veliki izbor zvezdi i točkića, kao i veliki opseg dodatnih opcija čini fotelju prilagodljivom svakom korisniku i svakom prostoru.

Ono što karakteriše ovu radnu fotelju je multiblok mehanizam koji podrazumeva podešavanje nagiba sedišta i naslona sa mogućnošću više pozicija zaključavanja u zavisnoti od potreba i budžeta korisnika. Kako je izrađena od najboljeg kvaliteta, opterećenje stolice je 120kg. Garancija za ovu radnu fotelju je 3-10 godina u zavisnoti od upotrebljene komponente.

Dimenzije:

U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici: