M 285JS/sanke (izbor boja i materijala), konferencijska fotelja

M 285JS/sanke (izbor boja i materijala), konferencijska fotelja

49.080,00 RSD

Opremite konferencijsku salu svoje firme ili kompanije najkvalitetnijim konferencijskim stolicama, koje će svojom udobnošću i dizajnom kupiti sve vaše klijente i poslovne saradnike. Pogledajte karakteristike M 285JS/sanke i poručite online.

Šifra proizvoda: 72899915f18a Kategorije: ,
000

Stilska italijanska Modrulj konferencijska fotelja sa sedištem i naslonom u eko koži, čiju boju možete sami izabrati u skladu sa enterijerom Vaše kancelarije poseduje metalni ram, ergonomski oblikovano sedište i naslon, i metalne hromirane sanke ili nogice.

U ponudi su visoki i niski naslon za ledja, a ova Modrulj konferencijska fotelja može biti na zvezdi ili na sankama za radne ili konferencijske prostorije. Mehanizam može biti sa jednom pozicijom zaključavanja ili sa više pozicija zaključavanja u zavisnosti od potrebe i budžeta korisnika, dok je izdržljivost stolice do 120 kg.

Na raspolaganju vam je izbor različitih vrsta zvezdi i točkića. Veliki opseg dodatnih opcija čini fotelju prilagodljivom svakom korisniku i svakom prostoru. Sa garancijom od 3-10 godina u zavisnosti od upotrebljene komponenete čini je veoma privlačnom kako za kućnu upotrebu tako i za kancelarije.

Poručite online ovu Modrulj konferencijsku fotelju i opremite svoju salu za sastanke najkvalitetnijim nameštajem.

Dimenzije:

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit