M 240/S sanke (izbor boja i materijala), konferencijska stolica

Stilska italijanska konferencijska stolica M 240/S sanke, sa sedištem i naslonom u eko koži i koži.

Sala za sastanke u okviru svake firme predstavlja prostoriju u kojoj se sklapaju značajne saradnje i kuju veliki planovi, pa je komfor prilikom važnih dogovora i više nego neophodan. Uz Modrulj konferencijsku fotelju M 240/S koja je prilagodljiva svakom korisniku i svakom radnom prostoru možete biti sigurni da će vaša sala biti opremljena po najmodernijim standardima.

Ergonomski oblikovano sedište i naslon za leđa koji može biti i visok i nizak, obezbediće potpuni komfor. Fotelja može biti na zvezdi ili na metalnim hromiranim sankama za radne ili konferencijske prostorije. Mehanizam može biti sa jednom pozicijom zaključavanja, ili sa više pozicija zaključavanja, u zavisnosti od potrebe i budžeta korisnika. Na raspolaganju vam je izbor različitih vrsta zvezdi i točkića.

Veliki opseg dodatnih opcija, izbor boje i materijala sedišta i naslona, omogućiće veoma jednostavno uklapanje ove fotelje sa ostatkom nameštaja u prostoru. Fotelja poseduje i metalni hromirani ram, a prilagođena je opterećenju do 120 kg. Sa garancijom od 3-10 godina, u zavisnosti od upotrebljene komponenete, budite sigurni da je ova fotelja odličan izbor za kancelariju, ali i za kućnu upotrebu.

Dimenzije:


Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:


Materijal za tapaciranje BOMBAY, ulazi u osnovnu cenu proizvoda

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit