Akcija!

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650/cp/x/br6/l5/s/o

13.560,00 RSD 10.170,00 RSD

Pogledajte karakteristike stolice M 650/cp/x/br6/l5/s/o i poručite je online.

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650/cp/x/br6/l5/s/o

  • Poliuretansko sedište i naslon
  • Podešavanje visine
  • Pvc baza,pvc stopice
  • Metalni prsten

Dimenzije:

Industrijska radna stolica M650

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 650/cp/x/br6/l5/s/o: Crni poliuretan je glavni materijal od koga se ova stolica izrađuje.

Vrhunski izrađena stolica. Namenjena za profesionalnu upotrebu u različitim proizvodnim objektima, gde se od zaposlenih zahteva dugo sedenje. Iz tog razloga jedna kvalitetna laboratorijska stolica iz Modrulj asortimana apsolutno je neophodna kako bi se obezbedila maksimalna udobnost za sve oni koji moraju dugo vremena u toku dana da provedu sedeći.

Sedište i naslon ove stolice izrađeni su od crnog poliuretana. Tako da samim tim odišu određenom dozom elegancije i sofisticiranosti. Izuzetno su prilagodljive svakom korisniku, s obzirom na to da postoji mogućnost podešavanja visine. Standardna visina ove stolice je 89 centimetara, dok je širina naslona 54 centimetra, što omogućava adekvatno prijanjanje leđa na podlogu. Sedište je dimenzija 42 x 46 centimetara i kao takvo savršeno je pogodno za sve koji požele da sednu na ovu stolicu.

PVC baza ove stolice omogućava vrhunsku stabilnost i izdržljivost, ali pored toga izuzetno su lagane i praktične za manevrisanje prostorom. Poseduju i rukonaslone, što značajno doprinosi udobnosti i kvalitetu ovih stolica. Akcenat Modrulj nameštaja jeste na vrhunskoj udobnosti i kvalitetu, pa ne morate sumnjati da je takav slučaj i sa ovom stolicom.