M 650 hrom/cp/r/c/l5/t1/o, laboratorijska (industrijska) stolica
M 650 hrom/y/r/c/l5/t1/o, laboratorijska (industrijska) stolicaM 650 hrom/y/r/c/l5/t1/o, laboratorijska (industrijska) stolica

M 650 hrom/cp/r/c/l5/t1/o, laboratorijska (industrijska) stolica

16.320,00 RSD

Udobna laboratorijska (industrijska) stolica M 650 hrom/cp/r/c/l5/t1/o, kvalitetne izrade, predviđena da vam olakša duge sate sedenja na poslu.

Šifra proizvoda: 81d35afdf23a Kategorije: ,
000

Kvalitetna Modrulj laboratorijska (industrijska) stolica je dizajnirana tako da vam olakša duge sate sedenja na poslu, koji mogu biti izuzetno zamorni ukoliko nemate kvalitetnu podlogu za sedenje. Stolica je potpuno prilagodljiva korisnicima, tako da je moguće podešavati visinu i naslon, a čvrstinu stolici daju hrom zvezda i hrom nosači naslona, kao i hrom PVC rukonasloni. Bazu stolice čini metalni prsten i hrom zvezda sa pričvršćenim pvc točkićima.

Sedište i naslon su od poliuretana, zbog čega su vrlo praktični u laboratorijama i sličnim radnim prostorima, a istovremeno pružaju udobnost i praktičnost koji su potrebni tokom rada. Stolica je čvrsta, ali lagana za manipulisanje u prostoru, pa je lako možete prenositi u skladu sa potrebama. U ponudi je crni poliuretan koji se odlično uklopiti u svaki radni ambijent.

Akcenat je na kvalitetnoj izradi stolice, zbog koje je upravo ona izbor velikog broja naših klijenata, dok njen izgled zadovoljava i estetske kriterijume koje takođe smatramo bitnim. U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Crni poliuretan