Laboratorijska (industrijska) stolica – M 630s/cp/x/br6/l5/t1/o

8.400,00 RSD

Pogledajte karakteristike laboratorijske (industrijske) stolice – M 630s/cp/x/br6/l5/t1/o i poručite je online.

Modrulj labaratorijska (industrijska) stolica koju vidite deo je naše ponude stollica i fotelja iz asortimana kacelarijskog nameštaja koji se odlikuje vrhunskom udobnošću i odličnim kvalitetom!

Sedište i naslon ove industrijske stolice izrađeni su od drveta, dok je baza plastična, a prsten metalan i hromiran. Ova stolica odličan je izbor za rad u raznim labaratorijskim i industrijskim uslovima, a njena čvrstina, ali u isto vreme i udobnost, garantuju dugotrajnost i praktičnost u u upotrebi.

Gasnim cilindrom na ovoj industrijskoj stolici podešava se visina cele stolice, pa lako možete prilagoditi visinu stolice radu za koji Vam je potrebna. Takođe, stolica ima ugrađen mehanizam za naslon, pa i njegovu visinu, ali i nagib, možete podesiti tako da Vam rad u ovoj industrijskoj stolici bude što udobniji.

Opterećenje koje stolica garantovano može da izdrži je čak 120 kg! Dođite u naš izložbeni prostor i uživo se uverite u kvalitet, čvrstinu i udobnost ove industrijske stolice, a ukoliko želite, i u našem online katalogu videćete celu ponudu labaratorijskih i industrijskih stolica gde stolicu brzo i lako možete i poručiti!

Industrijska radna stolica M630S

Lakirani bukov šper