Akcija!

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 630 s/cp/x/br5/l1/t1

5.640,00 RSD 5.076,00 RSD

Pogledajte karakteristike laboratorijske stolice M 630 s/cp/x/br5/l1/t1 i poručite online.

Modrulj laboratorijske stolice izrađene su i dizajnirane tako da su veoma praktične za upotrebu, a njihova laka pokretljivost omogućava da se savršeno uklope u najrazličitije prostore. Napravljene su od izuzetno kvalitetnog materijala koji je lak i pogodan za održavanje. Njihovo opterećenje je i do 120 kilograma težine.

Laboratorijska stolica M 630 ima drveno sedište i naslon, od lakiranog bukovog špera, pa je garantovana dugotrajnost i vrhunski kvalitet. Na ovoj stolici postoji mehanizam za podešavanje visine i nagiba naslona što omogućava da ovu stolicu mogu koristiti ljudi različitih gabarita i dimenzija. Omogućeno je i podešavanje visine gasnim cilindrom što ove stolice čini dodatno pogodnim za sve tipove ljudi.

Kada je u pitanju ova laboratorijska stolica ukupna visina, zajedno sa naslonom, je 78,5 cm, dok je visina samo sedišta 43,5 cm. Naslon je 34 cm širine, dok je sedište dimenzija 36×34 cm. Plastična baza ove stolice garantuje laku pokretljivost, što joj omogućava da se uklopi i u one najmanje prostore, pa se u skladu sa tim lako premešta po prostoriji.

Dimenzije:

Industrijska radna stolica M630S