Laboratorijska (industrijska) stolica – M 620 pu/y/y/c/l1/t1

Laboratorijska (industrijska) stolica – M 620 pu/y/y/c/l1/t1

7.680,00 RSD 5.990,00 RSD

Funkcionalna i udobna laboratorijska (industrijska) stolica – M 620 pu/y/y/c/l1/t1, savršena za duge sate sedenja na poslu.

Šifra proizvoda: 9c8fd4c1af8a Kategorije: ,
000

Modrulj laboratorijska stolica sa specijalizovanom namenom je dizajnirana tako da omogućava maksimalnu praktičnost prilikom njenog korišćenja. Sačinjena je od materijala pogodnog za lako održavanje, a laka pokretljivost joj omogućava da se uklopi i u najmanje prostore, te da se u skladu sa potrebom lako premešta.

Sedište ove laboratorijske stolice je napravljeno od specijalnog poliuretana, koji, u skladu sa vašim preferencijama može biti u crnoj ili plavoj boji. Tamne nijanse i jednstavan dizajn čine ovu industrijsku stolicu lako uklopivom u svaki ambijent. Njen izgled je podređen prvenstveno praktičnoj primeni ovog proizvoda, pa tek onda estetskim kriterijumima koji su takođe vrlo zadovoljavajući.

Maksimalno opterećenje praktične laboratorijske stolice iznosi 120 kg, a hromirana baza sa crnim točkićima joj daje neophodnu čvrstinu i pokretnost. Od korisnih dodataka se izdvaja podešavanje visine gasnim cilindrom. U kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Dimenzije:

Crni i plavi poliuretan