Akcija!

M 620 pu/y/y/br5/l1/t1, laboratorijska (industrijska) stolica

6.600,00 RSD 4.950,00 RSD

Pogledajte karakteristike laboratorijske stolice M 620 pu/y/y/br5/l1/t1 i poručite online.

Ako vaš posao podrazumeva rad u lanboratorijskim ili industrijskim uslovima, važno je da kancelarijski nameštaj koji koristite u ovu svrhu bude ne samo funkcionalan, već i udoban i pouzdan, i naravno, kvalitetan, jer poslovi koji zhetvaju dosta sedenja, automatski zahtevaju i nameštaj koji će u tu svrhu najviše poslužiti vašem telu, i omogućiti vam da da izdržite duge sate na poslu.

Kada je reč o našim laboratorijskim stolicama, budite bez brige, jer smo u mogućnosti da vam ponudimo stolice upravo sa ovakvim karakteristikama, koje će svojim kvalitetom garantovati da niste pogrešili prilikom izbora.

Konkretno ovu Modrulj laboratorijsku stolicu karakteriše sedište izrađeno od specijalnog, crnog poliuretana, kao i ugrađen mehanizam koji omogućava podešavanje visine gasnim cilindrom. Baza stolice je plastična, a može da podnese maksimalno opterećenje do 120 kg.

Ukoliko vam je neophodan ovakav ili sličan model laboratorijske, odnosno industrijske stolice, pogledajte Modrulj ponudu baš ovakvih stolica, i izaberite po onu koja će najviše odgovarati vašim potrebama.

Dimenzije:

Crni poliuretan