M 620 drvo/y/y/br5/l1/t1, laboratorijska (industrijska) stolica
Industrijske stolice M 620 drvo-y-y-br5-l1-t1Industrijske stolice M 620 drvo-y-y-br5-l1-t1

M 620 drvo/y/y/br5/l1/t1, laboratorijska (industrijska) stolica

3.840,00 RSD

Laboratorijska (industrijska) M 620 drvo/y/y/br5/l1/t1 od drveta, izuzetno kvalitetne izrade.

Šifra proizvoda: 95b9deff73d5 Kategorija:
000

Kvalitetna Modrulj laboratorijska (industrijska) stolica je dizajnirana tako da vam olakša dugo sedenje na poslu, koje može i te kako biti zamorno i teško ukoliko nemate kvalitetnu podlogu za sedenje. Izuzetno dobre izrade, napravljena od drveta, ova stolica je veoma dobar izbor ukoliko se bavite poslom koji zahteva laboratorijsku stolicu.

Kako se visina podešava gasnim cilindrom, ova stolica je veoma prilagodljiva svim korisnicima. Lakirano drvo i plastična baza doprinose elegantnosti ove stolice. Kako je malih dimenzija, laka je za pomeranje i lepo i jednostavno se uklapa u bilo koji prostor bilo kojih dimenzija i bilo kog obima.

Ova laboratorijska (industrijska) stolica je prvi izbor velikog broja naših klijenata, jer je nama akcenat na kvalitetnoj izradi stolica. Njen izgled zadovoljava i estetske kriterijume korisnika, koje takođe smatramo veoma bitnim. U kvalitet ove stolice se možete uveriti sami lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Dimenzije:

Industrijska radna stolica M620-DRVO