Konferencijska stolica M 245W/S

12.960,00 RSD

Konferencijska stolica Modrulj M 245W/S je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU.

Cena osnovnog modela bez uračunatih rukonaslona je 10.800,00 + pdv (bela pvc konstrukcija naslona), u ponudi je više tipova rukonaslona koji se isporučuju uz doplatu na osnovni model.

Konferencijska stolica M 245 savršen je izbor za opremanje sale za sastanke i poslovnog prostora uopšte. Ove udobne i komforne konferencijske stolice iz Modrulj asortimana učiniće vaše sastanke sa klijentima prijatnijim, a pored toga njihov kvalitet i dizajn zasigurno će ostaviti odličan utisak.

Stolica poseduje tapacirano sedište dok naslon može biti tapaciran ili u mreži. , a vama je ostavljena mogućnost izbora kada su u pitanju boja i materijal od kojih će oni biti izrađeni. Na raspolaganju vam je veliki izbor različitih materijala za presvlačenje i tapaciranje, među kojima se najčešće koriste štof, mikrofiber i eko koža. Na taj način možete u zavisnosti od enterijera svog poslovnog prostora kombinovati izgled i dizajn ovih stolica kako bi se savršeno uklopile.

Elegantne i visoko kvalitetne konferencijske stolice karakteriše i ergonomsko oblikovano sedište, kao i naslon, pa je maksimalna udobnost zagarantovana, kao i savršeno prilagođavanje svakom telu. Ove stolice imaju hromirane sanke, a dolaze u verzijama sa ili bez rukonaslona. Sigurno je da ćete kupovinom ovih stolica napraviti pametnu investiciju, a opterećenje koje mogu da podnesu je do 120 kilograma.

Dimenzije [cm]
Ukupna visina: 96
Visina sedišta: 48
Širina sedišta: 48
Dubina sedišta: 46

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit