Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
Konferencijska stolica M 245/W, tapacirana u boji i materijalu po izboru, bela konstrukcija

Konferencijska stolica M 245/W, tapacirana u boji i materijalu po izboru, bela konstrukcija

Pogledajte karakteristike konferencijske stolice M 245 i poručite je online.

000

Konferencijska stolica M 245 savršen je izbor za opremanje sale za sastanke i poslovnog prostora uopšte. Ove udobne i komforne konferencijske stolice iz Modrulj asortimana učiniće vaše sastanke sa klijentima prijatnijim, a pored toga njihov kvalitet i dizajn zasigurno će ostaviti odličan utisak.

Ova konferencijska stolica ima tapacirano sedište i naslon, a vama je ostavljena mogućnost izbora kada su u pitanju boja i materijal od kojih će oni biti izrađeni. Na raspolaganju vam je veliki izbor različitih materijala za presvlačenje i tapaciranje, među kojima se najčešće koriste štof, mikrofiber i eko koža. Na taj način možete u zavisnosti od enterijera svog poslovnog prostora kombinovati izgled i dizajn ovih stolica kako bi se savršeno uklopile.

Elegantne i visoko kvalitetne konferencijske stolice karakteriše i ergonomsko oblikovano sedište, kao i naslon, pa je maksimalna udobnost zagarantovana, kao i savršeno prilagođavanje svakom telu. Ove stolice imaju hromirane sanke, a dolaze u verzijama sa ili bez rukonaslona. Sigurno je da ćete kupovinom ovih stolica napraviti pametnu investiciju, a opterećenje koje mogu da podnesu je do 120 kilograma.
Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit