Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
Konferencijska stolica M 245, tapacirana u boji i materijalu po izboru, crna konstrukcija

Konferencijska stolica M 245, tapacirana u boji i materijalu po izboru, crna konstrukcija

Pogledajte karakteristike kancelarijske stolice M 245 i poručite online.

000

Konferencijska stolica M 245 je jedan od najreprezentativnijih modela koje nudimo, kada su konferencijski elementi u pitanju. U pitanju je stolica modernog dizajna čija je udobnost zagarantovana ergonomski oblikovanim sedištem i naslonom, koji i višečasovno sedenje čine prijatnim. Čvrstinu stolici pružaju noge u obliku hromiranih sanki, dok su rukonasloni opcioni, po želji klijenata i kupaca.

Stolica poseduje tapacirano sedište i naslon. Za tapaciranje i presvlačenje su dostupni štof, mikrofiber, eko koža i razni drugi materijali. Veliki izbor boja i materijala omogućava da se stolica na najbolji način uklopi u poslovni ambijent, bilo da ga karakterišu tople boje, ili hladniji tonovi karakteristični za poslovne prostore.

Moderno dizajnirana stolica je namenjena dinamičnom i poslovnom okruženju koje zahteva udoban i funkcionalan nameštaj, pogodan za višečasovni rad i sedenje. Najvažniji elementi u konferencijskoj sali je svakako njen nameštaj, koji mora da odgovori i na estetske i na praktične kriterijume, što konferencijska stolica M 245 u potpunosti ispunjava. Pogledajte našu online prodavnicu ili posetite naš prodajni salon gde se možete uveriti u kvalitet proizvoda koje nudimo.

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit