Konferencijska stolica M 245/S

11.520,00 RSD

PREZENTACIJA PROIZVODA M 245

 

Konferencijska stolica Modrulj M 245/S je proizvodni model, veliki izbor opcija boja i materijala, komponente većinski poreklom iz EU.

Cena osnovnog modela bez uračunatih rukonaslona je 9.600,00 + pdv, u ponudi je više tipova rukonaslona koji se isporučuju uz doplatu na osnovni model.

Konferencijska stolica M 245 je jedan od najreprezentativnijih modela koje nudimo, kada su konferencijski elementi u pitanju. U pitanju je stolica modernog dizajna čija je udobnost zagarantovana ergonomski oblikovanim sedištem i naslonom, koji i višečasovno sedenje čine prijatnim. Čvrstinu stolici pružaju noge u obliku hromiranih sanki, dok su rukonasloni opcioni, po želji klijenata i kupaca.

Stolica poseduje tapacirano sedište dok naslon može biti tapaciran ili u mreži. Za tapaciranje i presvlačenje su dostupni štof, mikrofiber, eko koža i razni drugi materijali. Veliki izbor boja i materijala omogućava da se stolica na najbolji način uklopi u poslovni ambijent, bilo da ga karakterišu tople boje, ili hladniji tonovi karakteristični za poslovne prostore.

Moderno dizajnirana stolica je namenjena dinamičnom i poslovnom okruženju koje zahteva udoban i funkcionalan nameštaj, pogodan za višečasovni rad i sedenje. Najvažniji elementi u konferencijskoj sali je svakako njen nameštaj, koji mora da odgovori i na estetske i na praktične kriterijume, što konferencijska stolica M 245 u potpunosti ispunjava. Pogledajte našu online prodavnicu ili posetite naš prodajni salon gde se možete uveriti u kvalitet proizvoda koje nudimo.

Dimenzije [cm]
Ukupna visina: 96
Visina sedišta: 48
Širina sedišta: 48
Dubina sedišta: 46

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit