Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
Konferencijska stolica M 201/S, tapacirana u boji i materijalu po izboru

Konferencijska stolica M 201/S, tapacirana u boji i materijalu po izboru

Pogledajte karakteristike konferencijske stolice M 201/S i poručite je online.

000

Komforna konferencijska stolica učiniće duge sastanke i poslovne pregovore prijatnijim kako za vas, tako i za vaše klijente i saradnike, a ukoliko odaberete one u skladu sa enterijerom vašeg poslovnog prostora pomoći će vam i da ostavite dobar prvi utisak. Odličan izbor za opremanje sale za sastanke predstavlja Konferencijska stolica M 201/S, koja je deo ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja.

Elegantne konferencijske stolice koje su uz to i udobne impresioniraće posetioce vaše firme ili kompanije. Konferencijska stolica M 210/S poseduje ergo sedište koje garantuje komfor, koji je zaista neophodan ukoliko se sastanci oduže. Stolica takođe poseduje i rukonaslone sa plastičnom oblogom.

Modrulj konferencijska stolica visoka je 103 cm, a može da podnese opterećenje od 110 kilograma, tako da će se lako uklopiti i u veće i u manje konferencijske sale, a odgovaraće svim vašim gostima.

Naslon ove stolice je u crnoj mreži, a sedište je tapacirano. Na raspolaganju su vam materijali za tapaciranje 4 kategorije, kao i širok spektar nijansi. Izaberite konferencijsku stolicu koja će u potpunosti odgovarati enterijeru vaše sale za sastanke.

Pogledajte detaljne dimenzije Konferencijske stolice M 201/S, kao i sve boje i materijale u kojima se može tapacirati sedište, i poručite željeni proizvod online ili u Modrulj izložbenom salonu.

Dimenzije:

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit