Konferencijska stolica EMK 14

Konferencijska stolica EMK 14

9.604,00 RSD

Pogledajte karakteristike stolice EMK 14 i poručite je online.

000

Modrulj konferencijska stolica predstavlja odličan izbor svake konferencijske sale. Kako je boja eko kože uvek crna, ovu stolicu je veoma lako i jednostavno uklopiti u bilo koju konferencijsku salu bilo kog obima i veličine.

Konstrukcija je hromirana i metalna, pa je zaštitni sloj veoma izdržljiv. Kako nam je prioritet kvalitet, sedište i naslon su od spera, tapacirani sunđerom i eko kožom. Ova konferecijska stolica je veoma udobna jer su rukonasloni obloženi gumenom oblogom.

Dimenzije fotelje su 57x64x92cm i visina sedišta 43 cm. Zbog svoje veličine i lagane konstrukcije, veoma ju je lako preneti bilo gde po potrebi.

Modrulj konferencijske stolice karakteriše udobnost i kvalitet izrade, ali i čvrstina i stabilnost, kao i dug rok trajanja. Ukoliko želite da opremite svoju konferencijsku salu najboljim i najkvalitetnijim nameštajem koji će salu učiniti posebnom i drugačijom, posetite naš salon kako biste se uverili u kvalitet naših konferencijskih stolica ili jednostavno poručite stolicu u Modrulj online prodavnici.