Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

Konferencijska-stolica-M-450
Konferencijska-stolica-M-450-1Konferencijska-stolica-M-450Konferencijska-stolica-M-450-outletKonferencijska-stolica-M-450-roze

Konferencijska stolica M 450 ( Silla)

9.600,00 din Sa PDV-om

informacije, kontakt i poručivanje

 

OpisDodatne informacijeMaterijali

Većina firmi i kompanija poseduje konferencijsku salu koja je namenjena prijemu klijenata, ali i sastancima zaposlenih na kojima se odlučuje o planovima, razvijaju strategije i vrši evaluacija dosadašnjeg rada. I Vašim zaposlenima i gostima je potrebna određena doza komfora, pa će poseban utisak ostaviti kvalitetne i udobne konferencijske stolice.

Upravo takva je Modrulj konferencijska stolica M 450, koja će vam pružiti potreban komfor i olakšati višesatno sastančenje. Ram ove stolice je hromiran, sa tapaciranim sedištem, naslonom i rukonaslonom.

Stolicu možete tapacirati u više boja i u 4 kategorije materijala, u zavisnosti od ličnih preferencija i ostatka enterijera firme. Prva kategorija materijala ulazi u osnovnu cenu proizvoda, dok se druga, treća i četvrta dodatno naplaćuju. Možete se odlučiti za elegantne i svedene boje, ili jarke koje će razvedriti vašu konferencijsku salu. Neka vaš radni prostor bude opremljen udobnim nameštajem po vašem ukusu.

Ove konferencijske stolice su izuzetnog kvaliteta, i mogu izdržati opterećenje do 110 kg. Pogledajte celokupnu ponudu Modrulj kancelarijskog nameštaja, i opremite svoju konferencijsku salu ili kancelariju nameštajem po najvišim standardima. Posetite Modrulj izložbeni salon ili poručite online željeni nameštaj.

 

Dimenzije:

Konferencijska radna stolica M450

Konferencijska radna stolica M450

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda

Materijali za tapaciranje kategorije 2, doplata 800,00 din + pdv

Materijali za tapaciranje kategorije 3, doplata 1.600,00 + pdv

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.