Kontaktirajte nas: 021 431360 | 064 4469925 | 011 41 21 439
Klupa trosed M410U/3

Klupa trosed M410U/3

16.200,00 RSD 10.680,00 RSD

Odličan izbor je Modrulj klupa trosed M410U/3 koja će vašim saradnicima ili budućim poslovnim partnerima pružiti neophodan komfor.

000

Koliko god da je Vaša kancelarija pedantna i uređena po najvišim standardima, Vašim klijentima i gostima će biti bitno i ono što se ispred nje nalazi. Čekaonica i lobi su takođe bitni segmenti firme, pa bi trebalo obratiti pažnju i na njihovo uređenje.

Udobna klupa koja će sačekati posetioce ostaviće na njih dobar utisak. 

Metalni ram ove klupe pruža joj neophodnu potporu i čini je otpornom na habanje, a drveni otpresak sedišta i naslona sa mekim punjenjem je zadužen za njenu udobnost.

Sedište i naslon se tapaciraju u crnoj boji štofa, a uz upit i doplatu su vam dostupni i drugi materijali i boje. Četiri kategorije materijala različitih cena pružiće vam mogućnost da uklopite ovu klupu u ostatak enterijera Vašeg radnog prostora, bilo da je on uređen u minimalističkom ili rustičnom stilu.

Posetite Modruj izložbeni salon i pogledajte kompletnu ponudu nameštaja za čekaonice. Sigurno ćete naći nešto po svojoj želji i ukusu, a komad nameštaja koji vam zapadne za oko možete jednostavno poručiti online putem našeg sajta.

Dimenzije:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY –  din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN –  din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND –  din. + PDV

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit