Klub/konferencijska fotelja ALU

KATALOG: Magazine for Milano Design Week 2019.

ŠTOF KARTA: Real Piel coatings catalog.

GALERIJA SLIKA: Stories.

 

O PROIZVODU:

OSNOVNE KARAKTERISTIKE:

  • Hladno livena poliuretanska pena.
  • Širina 68, visina 85, dubina 55, visina sedišta 46, dubina sedišta 40.
  • Osnova kluba: Bezbojno lakirano drvo, polumat crno lakirano drvo, hromirani metal, mat crna plastifikacija.

 

Klub/konferencijska fotelja ALU

Klub fotelja : Zbog višestruke namene u prostoru prilikom opremanja, klub fotelja ALU nudi više varijanti i opcija, tako da je njena moć transformacije velika.

 

Fotelju potpisuje italijanski dizajner, Stefano Bettio.

Stefano Bettio je italijanski dizajner koji je studirao tehnologiju materijala, sa velikim iskustvom u dizajniranju nameštaja. Sklop visokog kvaliteta i multifunkcije je opis njegovog rada. Fotelja Nur je njegov izraz i viđenje minimalističkog trenda u opremanju prostora.

Zakoračite u svet visokog stila i minimalističkog opremanja.

Klub/konferencijska fotelja ALU

Klub/konferencijska fotelja ALU modernog klasičnog izgleda. Svi modeli iz naše ponude imaju niz opcija koje pružaju moogućnost prilagođavanja. Lako možete doći do opcije koja se uklapa u vaš radni prostor ili u vaš dom. Na ovaj način Vi modele naših stolica prilagođavate sebi. Tako da je moguća potpuna personalizacja proizvoda.

Modeli stolica koje nudimo su u potpunosti u skladu sa modernim opremanje i potrebama savremenog poslovnog čoveka. Tako da je vama ostalo da se odlučite za model stolice koji želite i koji u potpunosti odgovara vama i vašem prostoru.

Najbolje klub stolice Modrulj

Ako ne možete da se odlučite prilikom kupovine, najbolje je da nas posetite u našim salonima. Naši saloni u Beogradu i u Novom Sadu pružeju mogućnost testiranja modela i dostupnost štof karti i boja. Isto tako možete nas uvek kontaktirati u cilju dobijanja prave informacije za ono što vas interesuje.